Handanalyse & astrologie

Het analyseren van de handen is een doeltreffend middel tot zelfinzicht en zelfkennis.

Vedische handanalyse – en astrologie – stammen uit de oude heilige geschriften van het Hindoeïsme, de Veda’s. Het woord ‘ved’ betekent in het Sanskriet ‘kennis’. Kennis die in India al sinds 5000 jaar voor Christus werd gebruikt.

In de handen maar ook in de horoscoop is te zien hoe en waarom blokkades gevormd zijn en welke kwaliteiten je hebt. Ook is te zien hoe de subtielere energieën op diepere lagen zich vertalen in het lichaam en leven van de mens. Het is een holistisch systeem dat iedereen kan leren ‘lezen’. Uitgangspunt is dus inzicht krijgen in hoe een ruimer bewustzijn over de werkelijkheid verkregen kan worden. De handen en de horoscoop geven een beeld van hoe je tot zelfrealisatie kunt komen. Handen lezen wordt vaak gezien als waarzeggerij of toekomst voorspellend. Op die manier gebruikt Illuminousz het zeker niet!

Bij deze diagnostische analyse is het uitgangspunt vooral de vraag wat iemand precies zou willen weten over zichzelf.  Handanalyse is vaak een bevestiging van wat je zelf al weet.

Mail of bel voor meer informatie.

Share

Leave a Reply