Coaching

 

Coaching kan een oplossing zijn bij:

Een coaching traject start met een intakegesprek. Samen met coach Marietta Brongers vindt er  een inventarisatie plaats om in kaart te brengen waar je tegenaan loopt en welke inzichten belangrijk voor je zijn.  Op basis van dit gesprek zal Marietta aangeven of en op welke manier zij de begeleiding het beste invulling kan geven.  Vervolgens wordt er afgesproken hoeveel sessies er nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Dit is per situatie verschillend. Soms zullen er maar een paar sessies nodig zijn en in andere gevallen in het zelfs mogelijk en nodig om een jaar of langer begeleid te worden. Regelmatig vindt er een evaluatie plaats of de gestelde doelen zijn behaald.

Coaching is op locatie bij Illuminousz of via Skype. Het tarief voor coaching is € 75 euro per uur. Anderhalf uur voor 90 euro. Mail of bel voor meer informatie.

Turbo Traject

In een Turbo Traject wordt een probleem in korte tijd grondig aangepakt. Het doel van 6 sessies van één tot anderhalf uur is blokkades uit de weg ruimen.  Dit intensieve traject vergt 100% inzet.

Je werkt op vele manieren aan jezelf en je krijgt een diepgaand inzicht in je blokkades. Na het vaststellen van de probleemgebieden, worden de doelen waar je aan wilt werken geformuleerd. Op basis van de doelen wordt de focus voor de sessies bepaald. Iedere sessie wordt afgesloten met een huiswerkopdracht, waar je per dag twee uur voor uit moet trekken.

Zo is er is aandacht voor jouw leefstijl.  Je leert een aantal meditatietechnieken en je krijgt zicht op jouw innerlijke dialoog. Verder daal je af naar het onderbewuste en spoor je zelf de blokkades op die je in jouw onderbewustzijn vasthoudt. In de afrondende fase evalueren we diepgaand of er nog overgebleven knelpunten zijn.

Als je de richtlijnen volgt, is succes gegarandeerd!

Jouw investering in het Turbo Traject bedraagt € 545. Mail of bel voor meer informatie.

Share