Bewustzijn

Artikel Life-Style Spakenburg april 2016

13307347_10208833723175498_4376168015006963812_nIlluminousz is een praktijk voor bewustzijn en transformatie processen , voor zowel bedrijven als particulieren, waar gewerkt wordt aan groei, ontwikkeling, bewustwording en duurzaamheid voor lichaam, ziel en geest, Uitgangspunt is dat bewustzijn de essentie is van alles.

Illuminousz wordt geleid door Marietta Brongers. Met een eigenzinnige kijk op begeleiding, coaching en training werkt zij met een grondige en unieke aanpak. Door gebruik te maken van technieken uit allerlei stromingen zoals Vedische Handanalyse en Astrologie , NLP, Opstellingenwerk, Transcendente Meditatie, emotioneel lichaamswerk, The Work, QHHT en Transactionele Analyse laat zij mensen hun innerlijke kracht hervinden zodat ze weer beter functioneren. Doel is het om de innerlijke balans te herstellen. Met humor en geduld neemt Marietta je mee op reis naar binnen. Je komt daar tegen wat je nooit onder ogen hebt kunnen of willen zien. Door te accepteren van dat wat `is`, steeds opnieuw, stopt het gevecht met jezelf en kom je in een ruimer bewustzijnsniveau. Het is een proces dat het leven verandert, het bevrijd je van alle innerlijke beperkingen. Je wordt een gelukkig mens. In de praktijk blijkt dat mensen tot heel veel meer in staat zijn dan in eerste instantie wordt vermoed. Uitgangspunt zijn de mogelijkheden van de client en niet de beperkingen! Trajecten bij Illuminousz zijn er altijd op gericht om langdurige veranderingen te bewerkstelligen! Kernwoorden zijn: maatwerk, grondig, diepgaand en zorgvuldig, persoonlijk en betrokken, vertrouwen, professioneel, deskundig, creatief en veelzijdig.

Voor organisaties met een specifieke problematiek ontwikkelt Illuminousz groepstrainingen en workshops op maat. Trainingen en workshops kunnen zowel individueel als in groepen gegeven worden.
Illuminousz biedt tevens meditatietrainingen aan voor beginners en gevorderden. In de cursus komen o.a. aan bod: Vipassana, Transcendente Meditatie, Ademmeditatie, Mindfulness en geleide meditatie. Dit voorjaar en zomer zullen er ook retraites worden gegeven op verschillende plaatsen in het land en zo mogelijk ook in het buitenland.

De nieuwste techniek die bij Illuminousz wordt gegeven is de door Dolores Cannon ontwikkelde Quantum Healing Hypnose Therapie. Deze techniek heeft bewezen effectief duizenden mensen over de hele wereld te hebben geholpen. Doordat Marietta nu ook op Kwantum niveau werkt, kunnen diep gewortelde problemen geheeld worden en oplossen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marietta Brongers op 0620148635 of via info@illuminousz.nl.

Share
Comments Off on Artikel Life-Style Spakenburg april 2016