Testimonials

P.

Ik ben bij Marietta terechtgekomen vanwege stressklachten en omdat ik niet zo lekker in mijn vel zat. Op aanraden van een vriend, die zelf positieve ervaringen had met Marietta, begon ik met sessies bij haar.

Marietta's huis is een gezellige en ontspannen omgeving, waar ik me snel op mijn gemak voelde. De sessies voelden nooit als verplichting, maar eerder als een leuk uitje. Soms zaten we in de tuin of gingen we wandelen. En ik ben zelf een keertje op de camping geweest! We hebben gepraat over allerlei onderwerpen, zoals werk, familie, vrienden, oud zeer en nieuwe hoop. Ook hebben we traditionele psychologische oefeningen gedaan, zoals de familie opstellingen en het bijhouden van een positief dagboek.

De basis van de sessies is gericht op het bewust worden en ervaren van gevoelens. Een methode die Marietta veel gebruikt om je in dit proces te begeleiden is door het toepassen van meditatie en ademhalingsoefeningen. Zodra je rustig en relaxed bent en niet meer wordt afgeleid door je hoofd ga je dan samen met haar proberen wat dieper op je gevoelens in te zoomen. Er met een geïnteresseerde en oprechte blik naar te kijken. Het uiteindelijke doel van dit alles is te realiseren dat jij en je gevoel er mogen zijn. Dat je nergens voor hoeft weg te rennen en dat je zeker niet bang hoeft te zijn voor gevoelens.

Ik zou deze sessies aan iedereen aanraden en doe dat ook te pas en te onpas!

Tamara

Ik ben ontzettend dankbaar voor de tijd en kennis die Marietta met mij tot op heden heeft gedeeld. Ik ben met spanningen en vraagstukken naar Marietta toe gekomen en zij heeft met haar aandacht, geduld, gevoelsintelligentie en kennis van werkwijzen alles aan boord om mij te begeleiden met mijn hulpvragen. Haar deskundigheid en werkwijzen zijn breed georiënteerd en toepasbaar op elk denkbare hulpvraag. Haar begripvolle en onbevooroordeelde aanpak heeft mij vanaf het begin op mijn gemak laten voelen, waardoor ik altijd het gevoel had mij open te kunnen stellen tijdens onze sessies. Ik ben bewuster, zelfverzekerder, voel me krachtiger en beter uitgerust om met mijn uitdagingen om te gaan en kan haar aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar emotionele ondersteuning en verdieping.

Amber BoothAmber Booth

“De cursus 'Heel de wereld bij jezelf' gaf me helderheid, verdieping, en inzicht op zoveel vlakken; mijn leven zal geen dag hetzelfde zijn. Dit is het grootste kado wat ik mezelf had kunnen geven. Dankjewel lieve Marietta, jij bent een engel hier op aarde“

Anoniem

Mijn ontmoeting met Marietta heb ik als heel warm en open ervaren. Ik kwam voor een QHHT sessie maar het gesprek dat daar aan vooraf ging was ook heel waardevol voor mij en gaf al veel ruimte in mijn denken en ontspanning in mijn gevoel. Ze kon me enorm snel bij mijn emoties brengen waar ik aan wilde werken en waar die in mijn lichaam zaten. Vanuit daar kon ik meteen iets veranderen in mezelf. Zo heeft ze voor mij de ogen geopend in hoe je diepe lastige kwesties toch snel kunt oplossen, zonder veel woorden.

De QHHT sessie was heel bijzonder en heeft me prachtige inzichten opgeleverd waar ik mee verder kon. Het was alsof ik kon denken en voelen met een dubbel bewustzijn.

Voor mij was het een magische dag!

Mevrouw M.Mevrouw M.

De reading die ik bij Marietta heb mogen doen heeft mij tot nieuwe inzichten gebracht over mijn leven, verleden en toekomst. Wat het voornamelijk voor mij heeft gedaan is het geven van handvaten en vertrouwen om te handelen naar mijn ware zelf, en daarbij lief voor mezelf te zijn. Ik heb geleerd dat ik meer mag vertrouwen op mijn eigen gevoel, en soms minder mag nadenken. Waar ik me erg bewust van ben geworden is dat ‘voelen’ en ‘denken’ twee andere dingen zijn, die we maar al te vaak (onbewust) door elkaar halen. Met voelen luister je en maak je contact met je lichaam, terwijl je met denken eigenlijk letterlijk een uitleg voor een situatie ‘bedenkt’ of ‘maakt’, dit kan echter ver van je gevoel afstaan.

 

Daarnaast was het voor mij verbazingwekkend om te zien hoe specifiek de informatie was die Marietta aan mij gaf door middel van de vedische handanalyse in combinatie met mijn geboortehoroscoop. Het raakt je, op een goede manier. De sfeer was super fijn, en het liefst had ik er nog uren over doorgepraat. Ze nam ruim de tijd voor mij en ik voelde me gelijk op mijn gemak.

 

Ik heb meerdere astrologische readings gehad, echter tipt er geen één aan de reading van Marietta, de diepgang, sfeer, en ervaring is er een die uniek is en waar ik dankbaar voor ben.

 

Marjolein van EckMarjolein van Eck

Zo’n 5 jaar geleden heb ik bij "toeval" Marietta op een beurs ontmoet en het bleef me bij wat ze had gezegd in een handlezing. Deze keer een vedische horoscoop laten maken en ik ben verbaasd over het totaal andere uitgangspunt en wat er daardoor uitkomt. Zoveel meer passend dan wat ik altijd met de westerse astrologie wist, veel kwartjes vallen op zijn plaats. Verder ook de hele wijze adviezen ter harte genomen die ik bijna van niemand in dit verband te horen krijgt, maar wel van Marietta….Heel bijzonder en over een tijdje kom ik weer terug om te kijken hoe ik het dan allemaal weer zachter en stromender heb kunnen maken 😊

NicoNico

In Augustus 2021 heb ik Marietta ontmoet, een afspraak bij haar thuis voor een Vedische Handanalyse.

Ik beweeg mij zelf ook op het “ spirituele pad”, ben gecertificeerd in verschillende disciplines maar dit heeft nog nooit iemand bij mij gedaan en was benieuwd naar haar bevindingen.

De comfortabele setting, het “ laagdrempelige”  dus niet het “ zweverige gedoe”, zorgde ervoor dat de klik er binnen 1 seconde was en dat maakt het communiceren veel makkelijker en meer begripvol.

Marietta had me verteld dat het wellicht confronterend zou kunnen zijn maar zeker verhelderend en een goede “ inkijk” in en naar jezelf. Marietta was open, eerlijk, confronterend maar vooral begripvol, empathisch, luisterend en lief. Een kijkje in je eigen spiegel is geheel niet erg.

De sessie was een verrijking, goede inzichten gekregen, waardevolle tips en zeker de moeite waard om andere talenten van deze bijzondere dame te gaan ontdekken in de toekomst.

V. uit Utrecht

Ik wil je ook nogmaals bedanken voor de waardevolle reading/horoscoopanalyse van gisteravond. Het heeft mij enorm veel inzichten gebracht...en tools gegeven voor het proces van nu. Je brengt dingen heel fijn, integer en liefdevol over, zonder oordeel en met respect voor de ander. Ik vind dat heel erg waardevol en mooi om te zien en ervaren. Ik ben je dankbaar!

Lieve groeten,

V

JulietteJuliette

Zo'n 10 maanden geleden kwam ik na lang zoeken terecht bij Marietta. Ik voelde aan alles in mijn lijf en hoofd dat dit niet verder kon gaan zo. Voor mij was duidelijk:  ik heb geen pillen of psychiater nodig het kan volgens mij anders. Ik wil het helder krijgen en weten. Dat is alles wat ik kon zeggen.

Wat een prachtige, bijzondere sessies, wat een avontuur die ik ben aangegaan. Fijne gesprekken ook! Dubbel en dwars waard want, ik ben helder gaan krijgen voor mijzelf hoe het zit en werkt en ik weet wat te doen.

Dat smaakte naar meer en zo heb ik kortgeleden deel genomen aan de cursus Heel de wereld, begin bij jezelf. Mijn persoonlijk proces heeft nog meer verdieping gekregen en dat zal nog wel even doorgaan.

Het heeft mij vrijer gemaakt, nagenoeg geen pijn meer, wijsheid en kom in mijn kracht. De kracht die van mij is.

LindaLinda

'Bij Marietta voel je je meteen op je gemak. De sfeer en setting zijn ontspannen maar ook professioneel. Ik ben blij dat ik haar heb opgezocht en in de sessie concrete antwoorden heb kunnen krijgen. Het was een hele fijne en waardevolle ervaring!'

HansHans

Een bezoek aan Marieta ervaar ik altijd als een feestje. Op hartelijke, belangstellende en open wijze heet een bijzondere en lieve vrouw je welkom. Je voelt je meteen thuis. Dat komt ook omdat haar werkruimte een heel fijne en ontspannen sfeer ademt. Je kijkt je ogen uit naar alle bijzondere voorwerpen die er staan en hangen en bent meteen op je gemak.

Samen met Marietta werk je aan jezelf. Er wordt hard gewerkt en intensief. De tijd gaat daardoor ook super snel. Marietta werkt met je op respect- en begripvolle, inspirerende wijze. Ze heeft heel veel kennis en ervaring, en voelt feilloos aan waar jouw behoefte en aandachtspunten liggen. Ze legt alles goed uit en houdt altijd controle over wat er gebeurt, zonder te belemmeren. Je kunt jezelf helemaal en zonder enige remming concentreren op jezelf en waar je aan wilt of mag werken.

Alles kan en mag op je eigen gevoelsgebied, niets is te gek. Marietta begeleidt alle processen op prettige en deskundige wijze in goede banen. Een bezoek aan Marietta levert mij altijd waardevolle diepe en weidse inzichten in mezelf en is een verrijking in en van mijn leven.

TonnieTonnie

"Ik kwam in contact met Mariëtta op een beurs. Meteen al maakte ze bij mij al indruk door een scherpe analyse. Zij wist meteen de vinger op de zere plek te leggen en ook een oplossingsrichting te geven. Ik heb me daarom ingeschreven voor een trainingstraject. Deze werd volledig door mijn werk vergoed (in verband met een reorganisatie aan op mijn werk). Mijn werkgever vond het het trainingstraject prima passen.

In het trainingstraject ben ik op een positieve manier aan de slag gegaan om stap voor stap bewuster dingen te doen (of na te laten).

Ik sta nu dichter bij mezelf en luister goed naar mijn gevoel. Ook ervaar ik veel meer rust en gaat alles op een natuurlijke manier. Contacten met anderen zijn hierdoor met sprongen vooruit gegaan, omdat ik beter in mijn vel zit.

Dus zowel in mijn werk als in mijn privéleven pluk ik nu de vruchten. Ik weet nu wat me gelukkig maakt en waar ik energie van krijg. Ik kan daarom iedereen Mariëtta aanraden."

Henk VersteegHenk Versteeg

Ik vond in Marietta een coach die niet alleen therapeutisch goed onderlegd is, maar tevens gebruik maakt van haar spirituele wijsheid. Ik ben een ervaren Maatschappelijk Werker en ik had destijds een therapeut nodig die beiden kan bieden.

Marietta heeft een verrassende en effectieve manier van werken. Zij bracht mij naar een dieper niveau van weten, die ik op dat moment nodig had. Dankjewel Marietta voor je fijne coaching die je me gaf!

Mevrouw M. v/d C.Mevrouw M. v/d C.

Een aantal maanden heb ik een traject gevolgd bij Marietta Brongers. Hierbij heb ik enorm positieve ervaringen opgedaan. Vaak ben ik met verdriet en pijn naar haar toegegaan en na een goed gesprek met haar had ik weer mijn positiviteit terug gevonden. Met haar hulp heb ik geleerd zelfstandig oplossingen te vinden en sterker in het leven te staan. Ik ben Marietta enorm dankbaar voor alles wat ze mij heeft geleerd en kan haar alleen maar aanbevelen.

Mevrouw B. uit Bunschoten SpakenburgMevrouw B. uit Bunschoten Spakenburg

Marietta is heel duidelijk in haar communicatie, werkt met duidelijke doelen die zij ook na een bepaalde periode samen met de klant evalueert. Dit schept duidelijkheid. Hierbij stemt zij de haalbaarheid heel nauwkeurig af op de klant.

Marietta is professioneel, enthousiast, overtuigend en deskundig. Bovendien blijft zij zoeken naar creatieve oplossingen als een doel niet direct haalbaar lijkt.
Kortom, ik kan Marietta zeker aanbevelen.

JosJos

Ik was al ruim 4 jaar ernstig ziek toen ik Marietta ontmoette. Ik heb een agressieve vorm van Chronisch Lymfatische Leukemie (CLL) met als gevolg ieder jaar een zware behandeling, veel bijwerkingen en angst. Niet alleen fysieke tegenslagen, maar ook mentale en vooral teleurstelling op sociaal gebied. Familie, vrienden en kennissen die gewoonweg niet meer kwamen of onverklaarbaar ‘vreemd’ reageerden op mijn ziekte. Ik was totaal uit het lood geslagen.Psychisch wordt je vanuit het behandelteam wel goed behandeld, maar emotioneel/spiritueel is toch een heel ander vraagstuk. Ik deed veel vanuit mijn hoofd (rationeel, analyserend) en mijn emotie had ik uitgeschakeld om te overleven en te strijden. Na een intensief traject met Marietta, waarbij zij vraaggestuurd technieken heeft ingezet, kwam ik steeds dichter bij mezelf. Ik wist weer verbinding te maken tussen hoofd en gevoel. Ook hielp ze me om de nare ervaringen een plek te geven en liet ze me inzien dat deze nare ziekte niet alleen een oorsprong had, maar ook een reden had. Dat laatste was echt een eye-opener. Ik heb hierdoor namelijk veel meer rust gekregen, kan beter relativeren en bij tegenslag of angst kan ik dit liefde- en betekenisvol ombuigen naar het hier en nu.Het is na een crisis, trauma of ernstige ziekte erg makkelijk om je te laten beïnvloeden door externe factoren. Marietta heeft me tijdens deze reis niet alleen mijn gevoel terug gegeven, maar ook geleerd om te accepteren, te repareren en minder te strijden. Liefde voor mezelf en verbinding met mijn emotie/gevoel zorgt dat ik minder angstig ben en voor anderen…… een veel prettiger persoon.Dank je wel Marietta voor deze intensieve, maar geweldige reis.

AlvaroAlvaro

Briljant.
Ik stap uit mijn bed en ik vraag me af waar ik aan was begonnen. De dag van onze coaching - dag.
Het is duur het is iets onbekends. Het voelt vreemd. Maar vooral waarom zou ik echt alles delen met een mevrouw die ik niet ken. Het antwoord is mij nu duidelijker dan ooit.
Mensen zijn er niet altijd zomaar. Marietta was op aarde voor een reden, om mij het pad te laten zien van verlossing . Ik kon bijvoorbeeld moeilijk een baan vinden. Familiebanden leken nooit weer te helen en bovenal: Ik was in de war. Vooral was ik heel erg hard en negatief naar mezelf toe. Ik was zo moe dat ik niet begreep waar het door kwam. Ik ben toch best vaak positief dacht ik?
Door Marietta heb ik hele aangename manier gevonden om hier op aarde te zijn wie ik wil zijn. Ik durf nu helemaal te zijn wie ik ben. Zonder me afvragen, wie ben ik!
De ruimte die ik van haar kreeg is precies de ruimte geweest die ik nodig had. Ze heeft me nooit het gevoel gegeven dat we te langzaam gingen. Of te snel. Samen waren we gewoon goed.

En soms is gewoon goed, precies wat je nodig hebt. Voor een ongelimiteerd leven* zoals ik dat nu eindelijk ervaar... maar ik ben er nog niet. (En daarom geeft Marietta me niet op en blijft me steunen in mijn proces) Dit onderscheid Marietta van alle andere coaches in mijn leven. Ze is er altijd! Bedankt voor het prachtige leven wat je me hebt gegeven. Briljant!

Simone BosgraSimone Bosgra

Lieve Marietta,

Ik ben zo dankbaar voor de sessies die ik bij jou gehad heb. Vooral de oefening van het waarnemen van wat er in je lichaam gebeurd en dat er helemaal laten zijn heeft mij heel veel gebracht. Het heeft mij geleerd om niet meer te willen veranderen maar dat door het er juist te laten zijn er vanzelf iets veranderd. Dit pas ik nog dagelijks toe en brengt rust. Door de Quantum Hypnose heb ik diverse inzichten mogen krijgen die vooral achteraf duidelijkheid gaven over mijn situatie.
Je bent een heerlijke mens en ik voelde mij echt gehoord en gezien. Jouw oprechte aanwezigheid en betrokkenheid is hart verwarmend. Nogmaals dankjewel.

Ingrid GrootIngrid Groot

Ik ben eind 2015 gestart met het turbotraject. Al jaren heb ik het gevoel dat mijn leven mij niet lukt zoals ik zou willen. Bij de huisarts verwijzen ze mij met een depressie naar een psycholoog en ook daar kom ik er niet doorheen. Ik heb ook mijn twijfels of het wel een depressie/overgangsprobleem is aangezien het er al jaren is.
Toevallig lees ik een stuk over Marietta, ik heb er een goed gevoel over en maak een afspraak.
Marietta legt uit hoe ze werkt en vertelt over Emoto. We mediteren. Ik ga weg met een blij positief gevoel wat wel een week blijft en besluit het turbotraject te starten.
Mijn hoofd zat ongemerkt de hele dag vol met negatieve gedachten. Wat denken andere mensen over mij. Als je dat via meditatie weg weet te krijgen, dan straal je. Dan zijn al die mooie dingen in het leven weer zichtbaar.
Er zitten ook wat blokkades in mij. Die lossen we op met het “kind-ouder-volwassen” therapie. Het is soms moeilijk maar als ik bij mijn moeder begin merk ik dat het verandert.
Daarna krijg ik “toevallig” een mooie brief van mijn moeder . Het voelt bijzonder.
Oud zeer gaat langzaam weg. Het hoeft niet in 1 keer.

Ook een leuke (eerste) oefening om mijzelf te laten horen en een mening te hebben. Ik moet heel hard schreeuwen, gewoon ergens buiten. Tjee dat kost me een moeite die eerste keer, er komt geen geluid uit. Ik heb mijzelf te lang weggecijferd.
Er komt een hoop boven drijven over mijzelf en waarom dingen niet lukten. Het geeft me kracht om het om te kunnen zetten.

Ik krijg ook mijn horoscoop uitgelegd en een handlezing. Ik heb wel interesse in astrologie maar weet er niet veel van af. Het is verrassend zoals de dingen dus kloppen en ik vind het vooral enorm interessant.
Tussendoor praten Marietta en ik ook over het mediteren en wat daar bij komt kijken in het algemeen. Wat weet ze er veel van en wat vind ik het prettig hoe ze alles uit weet te leggen.
Marietta, je ben een ontzettend fijne en positieve vrouw !!

Na het turbotraject start ik met de meditatie cursus. Het is super om met jezelf zo bezig te zijn, alles op te ruimen. Te genieten en te leven in het NU.

Daarna wordt het hectisch in mijn leven. Ik ga inderdaad scheiden en heb besloten om ook al bij mijn nieuwe vriend te gaan wonen. Ons gezin valt uiteen. Ik krijg er 2 nieuwe families bij. Nieuwe zorgen maar bovenal een fijne man met veel geduld en liefde. Ik kom tot rust en ook dat kost me moeite.
Terwijl ik mijn best doe om zo prettig moeilijk te gaan scheiden merk ik dat mijn ex stiekem niet zo aardig is als hij nu voordoet. Ik merk dat de negatieve gedachten weer in mij komen en ik wil dat niet.
Ik ben een aantal keer goed voor mijzelf opgekomen zonder te schreeuwen zoals ik dat wil . En dat moet terug.
Dus begin ik weer met oefenen en mediteren etc. Je moet het bij je houden dat wat ik van Marietta geleerd heb.

Als iedereen het zo zou doen dan was de wereld mooi opgeruimd en vredig!!
Marietta heel erg bedankt voor dit mooie traject. Als ik in de toekomst nog eens vast kom te zitten dan weet ik je weer te vinden. Maar ik wil het graag op mijn eigen kracht gaan blijven doen
Het was een geweldige ervaring!

 

——–

Hans uit Baarn
Marietta, je hebt niets teveel beloofd: het was inderdaad een geweldig mooie dag.  Graag wil ik je daar nog eens extra hartelijk voor bedanken! Ik vond het super fijn om je ontmoet te hebben en een dag bij je te mogen zijn. Heb heel veel geleerd, alleen besef dat nog niet helemaal, the day after. Ik ben nog wat onwennig en probeer alles een plekje te geven. Gelukkig ben ik niet op het werk en kan dat allemaal in rustig tempo. Nogmaals hartelijk dank en lieve groet!

——–

Mevrouw E. uit Rotterdam
Marietta neemt de tijd, stelt de goede vragen en stelt ook gerust. Ze is duidelijk in haar advies, heeft verstand van zaken en durft ook eerlijk te zeggen wat zij denkt dat goed voor je is. Ik heb de dag als een wervelstorm aan indrukken en emoties ervaren (in positieve zin!!!), ze heeft me goed geholpen en nieuwe inzichten over mezelf gegeven waar ik mee aan de slag kan.

Nogmaals veel dank!

——–

Mevrouw N.
Marietta is een ontzettend lief en oprecht mens. Ze geeft de ruimte en tools om te mogen ZIJN. Duidelijke begrenzingen waar nodig om acceptatie van het ZIJN te bewerkstelligen. Marietta voelt aan en confronteert waar het kan helpen. De sessies kunnen een hoop transformatie opleveren die kracht geeft in de basis van het bestaan. Een geweldige ervaring die ik iedereen gun om kracht, liefde en antwoorden te krijgen om luchtiger en vol vertrouwen het leven tegemoet te gaan.
Liefs en groet!

——–

Marc.
Jij hebt`spijkers met koppen geslagen`voor mij! Wat ben je goed!! Jij bent een liefdevol en ongelofelijke kickstarter voor mijn leven. Ik weet nu wat ik ga doen!

——–

Inka Agelink.
“Gelukkig zijn, van jezelf houden en alles laten zijn zoals het is klinkt als een prachtig leven. Illuminousz heeft mij laten zien dat het mogelijk is om zo te leven. Door te mediteren en de persoonlijke coaching ben ik van mijzelf gaan houden.
Ik zit nu lekker in mijn vel en hou van het leven.”

——–

Anna.
Ik heb bij marietta de quantum healing gedaan omdat ik graag meer wou weten over mijn geest en mijn leven. Het was een hele bijzondere ervaring en heeft mij veel geholpen met het begrijpen van wat ik nou ben en ook wat ik wil van het leven. Ook ben ik genezen van een vervelende jeuk waar ik al jaren last van had. Een echt wonder dus! Ik ben super blij dat ik dit heb gedaan. Was het zeker waard!

——–

Edith.
Marietta heeft een handanalyse bij mij gedaan. Wat een feestje! Ten eerste de fijne en veilige energie die zij neerzet. Voelt gelijk goed. En Marietta heeft een positiviteit die aanstekelijk is! De handanalyse klopt als een bus, heel veel herkende ik van mezelf, en heus niet allemaal “hiep hiep hoera”. Het mooie is dat ook de niet “hiep hiep hoera” dingen bij mij horen en ik die mag omarmen en er inmiddels blij mee ben er ze daarom geen grote obstakels meer zijn. Er kwamen ook dingen naar voren waar ik me niet zo bewust van was, maar erg blij mee ben. Ik ben een mooi mens, en dat durf ik dankzij Marietta nu hardop te zeggen!

——–

Machteld.
Ik heb antwoord gekregen op mijn vragen, wat natuurlijk heel fijn is. Het was voor mij een bevestiging van wat al in mijn bewustzijn was gekomen en waar ik nu ook echt mee aan het werk ben gegaan. Daarnaast stuitte ik tijdens de sessie op iets waarvan ik dacht dat het geen issue was maar wat wel zo is, blijkt nu. Dat beschouw ik echt als een bonus! Dank je wel Marietta voor de veilige sfeer die je creëert en je liefdevolle aandacht.”

——–

Mevrouw A. uit Bunschoten-Spakenburg
Tijdens de Open dag van Illuminousz in ‘De Ruimte’ werd ik geraakt door de schoonheid en rust die uitging van de manier waarop de ruimte was ingericht. Ik raakte in gesprek met Marietta, die ik jaren geleden had ontmoet, en was geboeid door haar manier van ‘Zijn’.
Ik heb de proefles Meditatie gedaan en dacht ‘hier moet ik zijn om meer in contact te komen met mijn innerlijke kracht, mijn essentie’.
Na de beginnerscursus van 4 lessen, wilde ik graag doorgaan. Ik was blij dat Marietta ook een cursus voor ‘gevordenden’ ( in de zin van verdieping) aanbood. Inmiddels is dit een doorgaande groep geworden omdat er behoefte was om dit wekelijks te oefenen, naast de dagelijkse oefenmomenten thuis, voor jezelf. Door met elkaar te oefenen en ervaringen uit te wisselen kom ik sneller tot verdieping en blijf ik gemotiveerd om dagelijks te oefenen.

Wat brengt het mediteren mij in mijn dagelijks leven?

Ik ervaar meer rust en innerlijke ruimte in mezelf. Ik kan meer structuur brengen in mijn dagelijkse leven, ‘wordt niet meer zo geleefd’. Ik ben meer gefocust op waar ik mee bezig ben en doe geen honderd dingen meer tegelijk, gebeurt nog wel regelmatig maar ik kan er sneller bij zijn en verandering aanbrengen als ik dat wil.
Met betrekking tot mijn lichamelijke pijn, moeheid, somberheid en energietekort merk ik dat mijn draagkracht toeneemt in vergelijking met de draaglast. Ik ervaar meer vertrouwen en ik ben een aangenamer mens voor mezelf geworden. Ik ervaar weer momenten van plezier en eenheid ( i.p.v. eenzaamheid). Doordat ik meer in contact kom met mijn verlangen wordt het verlangen ook meer gerealiseerd. De spreuk van Rumi: ‘Daar waar je naar verlangt, verlangt ook naar jou’, draag ik al geruime tijd met me mee. Door de meditatielessen kom ik er nu meer mee in contact en ontmoet ik datgene in mijn dagelijkse leven waarnaar ik verlang.
Ik merk ook aan mijn vrienden dat ze belangstellend zijn naar de Meditatielessen door de manier waarop ik verander.Een indiaans gezegde is: “Alles wat goed is geef je door” en ik hoef er niets voor te doen.

Hoe ervaar ik de meditatielessen die Marietta geeft?

Door de jaren heen heb ik verschillende meditatietechnieken geleerd die ik ook regelmatig beoefen. Het vernieuwende aan de lessen van Marietta is dat de technieken worden gegeven zonder de meestal strenge regels die gebonden zijn aan de tradities waaruit ze zijn ontstaan. De technieken zijn universeel, ontdaan van traditie en mystiek.
In de meditatie gaat het om je bewust te worden van je lichaam, je gevoel en je gedachten zonder je ermee te identificeren. Identificatie met je gevoelens en je gedachten geeft verwarring, onrust en over het algemeen een gevoel van ongelukkig zijn. Voor mij was het een ‘eyeopener’ om me bewust te worden dat de ‘universele gevoelsmeditatie’ leidt tot meer bewustzijn. De essentie van deze meditatie is dat je met milde aandacht blijft bij een sterk gevoel wat op de voorgrond treedt, blokkades worden daardoor opgelost, er ontstaat meer innerlijke vrede, vrijheid en geluk. M.a.w. ‘het gevoel is de sleutel tot bewustzijn’. Dit was een groot en nieuw inzicht voor mij. Simpelweg bij het gevoel blijven, zonder mee te gaan met het verhaal erachter. Het geeft me meer helderheid, rust en vrede.
De wijze waarop Marietta de lessen geeft ervaar ik als vernieuwend. Haar lessen zijn inspirerend, helder, geven mij inzicht en vertrouwen in het proces van verdieping.
Zelfs nu ik voor de 2e keer de beginnerscursus doe heb ik de ervaring weer nieuwe dingen te leren.

——-

Mevrouw K.
Ik ben heel blij en dankbaar dat Marietta op het juiste moment op mijn weg kwam. Ik was het allemaal even helemaal kwijt door een aantal pittige gebeurtenissen.

Marietta bracht mij met haar kennis en inzichten weer terug bij mezelf. Ze leerde me door middel van meditatie opzoek te gaan naar mijn knelpunten en hoe ik de rust weer kon opzoeken en vasthouden. Daarnaast heb ik door haar manier van optreden (liefdevol, hartelijk, rustig) veel rust ervaren en inzichten gekregen in mijn eigen manier van handelen.
Kortom ik zou haar zeker aanbevelen als je hulp zoekt en dat is ook precies wat ik in mijn vrienden en kennissenkring doe!!

——–

Mevrouw S.
De behandeling van Marietta heeft mij veel inzicht gegeven en goed op weg geholpen. Ze weet in korte tijd tot de kern te komen en haar advies over de stappen die ik kan nemen heeft mij zeer geholpen. Marietta is een warme, vriendelijke en professionele vrouw die veel verstand van zaken heeft. Ik dank haar voor haar ondersteuning.

——–

Mevrouw en meneer W.
We zijn erg content met Marietta die onze zoon individueel begeleidt. Ze motiveert hem om continu zijn grenzen op te zoeken. En we merken op hoewel hij het erg moeilijk en angstig vindt om bepaalde vaardigheden te oefenen, hij toch erg graag met Marietta samenwerkt.

Daarnaast wordt zijn leefomgeving, ons gezin, er ook op een natuurlijke wijze bij betrokken. Wij kunnen immers ook ons steentje bijdragen door te leren hoe we met elkaar om kunnen gaan en elkaar te helpen. Soms confronterend maar erg leerzaam!

——–

Mevrouw en meneer W.
We vinden dat je het erg goed doet!
Je weet precies wat er in M. omgaat en hebt het vaak eerder door dan wijzelf. Ook weet je een balans te vinden in de opdrachten die M. uit moet voeren, niet te makkelijk en net niet te moeilijk maar wel zodanig dat hij steeds zijn grenzen gaat verleggen. Daarmee steeds een stapje verder komt en zelfvertrouwen opbouwt. We weten dat het niet makkelijk is om steeds weer de grenzen te bepalen aangezien het bij M. per dag kan verschillen.”

——–

Meneer M. W.
Tot nu toe heb ik heel veel aan de begeleiding gehad. Ik heb geleerd dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn leven. Vooral dat vind ik heel belangrijk. De begeleiding was niet altijd even leuk, door de harde aanpak. Maar dat is precies wat ik nodig heb. En meestal was het toch wel heel leuk.

——–

Mevrouw R.
Vorige maand heb ik een QHHT sessie gedaan bij Marietta. Er was voor de sessie  al een goede klik/connectie. Vrijdag voor de afspraak dachten we beide precies op hetzelfde moment aan de usb stick, welke ik moest meenemen. Om de opnames thuis weer eens te beluisteren. In het gesprek voor de hypnose waren mijn vragen al grotendeels beantwoord. Tijdens de hypnose zag ik nieuwe beelden maar ook beelden die ik al eerder heb gezien, wat weer dingen bevestigd. De healing was mooi en had voornamelijk met het innerlijke kind te maken. Het werd mij duidelijk dat ik dat meisje al vaker heb gezien. Na de sessie was ze geheeld en heb ik er nog steeds contact mee.
Heel erg bedankt!

——–

Berend.
Ik vond in Marietta een coach met diep liggende spirituele wijsheid. Ik ben een ervaren Maatschappelijk Werker en ik weet dat ik in het reguliere aanbod qua hulpverlening (psychologen, psychotherapeuten, Maatschappelijk Werkers, etc.) niet de begeleiding had kunnen vinden die ik op dat moment nodig had.

Marietta heeft een verrassende manier van werken die ik als regulier opgeleide hulpverlener niet meteen begreep, maar wel zeer effectief bleek te zijn. Zij brengt je naar een veel dieper niveau van weten, waardoor de problemen die eerst zo onoplosbaar leken hanteerbare uitdagingen worden.

Ik koos voor het Turbo Traject dat bestaat uit 5 coaching sessies en 1 QHHT sessie. Tijdens de QHHT werden mij een aantal fundamentele oorzaken duidelijk die mijn meest natuurlijke stroom van leven blokkeerde. Dit gaf mij inzicht in hoe ik mijn vertrouwen op mijn eigen natuur weer kon terughalen.

Mijn bewustzijn is een aantal upgrades rijker sinds ik Marietta ken. Daardoor hebben mijn probleemoplossend vermogen en mijn zelfvertrouwen een bijzonder frisse wending gekregen.

Ik gebruik nog regelmatig de tools die zij aanbied tijdens de sessies. Ze zijn niet alleen te gebruiken om problemen het hoofd te bieden, maar ook vooral om spiritueel te kunnen blijven groeien.

Dankjewel Marietta! Het was heel fijn om jou te ontmoeten op mijn levenspad. – Berend Versteeg

“Ik had een beetje opgezien tegen de hypnose maar dat viel reuze mee. Ik heb dit ervaren als een hele diepe ontspanning. Wat ook een rol speelde is dat ik Marietta voor 100% vertrouwde.

——–

 

 

Share

Leave a Reply