Over Marietta

“Mensen helpen hun krachten en kwaliteiten te ontdekken om zo een gelukkig en harmonieus leven te kunnen leiden! Dat inspireert mij weer en maakt mij dan ook gelukkig”, aldus coach Marietta Brongers. “Beperkingen en beproevingen kunnen vreemd genoeg een aanmoediging zijn.  De boodschap van tegenslag kunnen omdraaien, kan voor een rijkere ervaring zorgen. Eenvoudig is het niet maar door anders te leren kijken en leren te begrijpen, krijgt een mens een handvat om op een opbouwende manier met problemen om te gaan. Door moeilijke kwesties te bestuderen, te accepteren en te herkaderen kun je ze oplossen om weer verder te gaan. Je leert als het ware de sleutel de juiste kant op te draaien en dat geeft een soepelheid van geest waardoor alles beter is te hanteren.

Bovendien is het wonderlijk om te realiseren dat het geluk binnenmarietta brongers handbereik is. De stap naar verandering is dichterbij dan menigeen denkt. De onopvallende rups en de oogverblindende vlinder. De mens in al zijn hoedanigheden die het overbodige los gaat laten en simpelweg blij is om al die innerlijke ruimte. Transformatie pur sang door middel van meditatie.

Ondersteuning bieden bij het proces dat mensen op den duur meer bewustzijn krijgen was ook een reden voor Marietta om in de zomer van 2013 af te reizen naar India. Zij volgde een training aan de Oneness University en zij beleefde daar een verlichte staat van ‘Zijn’. Zij was al bekend met bewustzijnsprocessen en beoefende Vipassana meditatie maar deze ultieme gewaarwording heeft het leven van de coach enorm veranderd. Veel ervaring op het gebied van lesgeven had zij al en met veel bezieling wil ze al haar ervaring en kennis doorgeven aan anderen.  Transcendente Meditatie en Vedische Astrologie zijn momenteel andere aandachtsgebieden van haar.

Na een studie Omgangskunde gaf zij sociale vaardigheidstraining aan taakgestrafte jongeren en doceerde ze Omgangskunde op verschillende ROC’s. In 2009 startte Marietta Bijdehand Coaching en werkte ze met cliënten met een Persoonsgebonden Budget. Betrokkenheid, gevoel en een sterke oplossingsgerichtheid zijn sterke drijfveren voor haar om als coach een begeleidende rol te hebben. Positiviteit neemt een voorname plaats in binnen Illuminousz.

 

Share

Leave a Reply