Maatwerk

 
Voor organisaties met een specifieke problematiek ontwikkelt Illuminousz groepstrainingen en workshops op maat.

In een oriënterend gesprek wordt gezamenlijk geïnventariseerd welke zaken aan de orde moeten komen en wat er nodig is om weer effectief te kunnen werken. Op basis daarvan doet Illuminousz een voorstel voor een maatwerkoplossing.

Mogelijke onderwerpen zijn:

  • Zicht op innerlijke overlevingspatronen en afweermechanismen, zodat oude ineffectieve patronen doorbroken kunnen worden en er weer energie en vreugde gaat stromen.
  • Effectief communiceren. Vaak loopt communicatie mis doordat de vaardigheden hiervoor ontbreken. Door het aanleren van vaardigheden kan communicatie verbeteren.
  • Voorbij agressie en conflict naar harmonie. Door een materialistisch wereldbeeld ontstaan er veel conflicten. Het aanleren van het harmoniemodel lost deze conflicten op en kan communicatie verbeteren.
  • Een gezonde leefstijl. Veel problemen ontstaan door een verkeerde leefstijl. Bij het aanleren van een harmonieuze leefstijl komt er meer energie vrij en voelen we ons beter. Leren zien wat de oorzaken zijn van onze ongezonde leefstijl is daarbij van essentieel belang!
  • Van angst om te falen naar succes. Uit onderzoek is gebleken dat een kwart van alle mensen ver onder hun niveau werken en presteren. Het is mogelijk om jouw diepste potentieel te realiseren, zodat je succesvol wordt.
  • Ken jezelf. Heb zicht op bewustzijn. Door zich minder te identificeren met het fysieke en het materialistische en zich meer te richten op de essentie van bewustzijn, is er een grotere geluksbeleving.
  • Voor een maattraining over een van bovenstaande onderwerpen of wellicht over een andere problematiek, neem contact op voor een oriënterend gesprek.

 

Share

Leave a Reply