Quantum Healing Hypnose Therapie

 
Quantum Healing Hypnose Therapie is een door Dolores Cannon ontwikkelde techniek. Het omvat het induceren van een individu om een diepe trance-staat door visualisatie te ervaren. Een staat die onder normale omstandigheden slechts tweemaal per dag wordt ervaren: het moment vlak voordat je bewust wakker wordt en het moment net voordat je afdrijft en in slaap valt. Dit wordt de somnambulistische staat genoemd, ofwel Onderbewuste. In deze zenden de hersenen Theta golven uit. De meeste hypnotiseurs vermijden deze toestand, omdat er onverklaarbare dingen kunnen gebeuren. In het werken met cliënten in de somnambulistische staat, blijkt vaak dat een persoon toegang kan krijgen tot ervaringen uit vorige levens. Dit deel van onszelf, is altijd aanwezig en bestaat net onder de oppervlakte van onze bewuste geest en kan ogenblikkelijke genezingen bewerkstelligen wanneer nodig. Dolores heeft in haar 45-jarige carrière met haar techniek bewezen effectief duizenden mensen over de hele wereld, ongeacht hun leeftijd, geslacht, persoonlijkheid, fysieke symptomen, religieuze overtuiging of culturele achtergronden te hebben geholpen.

Regressie therapie

Regressie Therapie is een onderdeel van de QHHT techniek. In dit proces wordt het individu begeleid door vorige levens waar vermoedelijk blokkades zijn ontstaan. Dit proces geeft vaak zicht op waarom dit leven is geleefd en geeft dus de sleutel tot het inzicht in de blokkades die gevormd zijn. Het onderbewustzijn selecteert het vorig leven dat voor het individu belangrijk is om te zien. Het is niet ongewoon dat er meerdere vorige levens tijdens een enkele sessie worden ervaren.

Onderbewustzijn

Het onderbewustzijn van de QHHT techniek, is de tegenpool van het door psychologen en conventionele medische professionals genoemde onderbewustzijn. Het is het deel van het bewustzijn van een individu wat ver boven het niveau van de bewuste geest ligt. Je zou het dus ook het super bewustzijn kunnen noemen. Het Onderbewustzijn is een geschikte term gezien de context van dit werk. Door vele religies en spirituele leraren is ook geprobeerd te labelen wat dit grotere deel van onszelf is met behulp van een verscheidenheid van verschillende benamingen zoals: het Hoger Zelf, de Overziel, Christusbewustzijn, Hoger Bewustzijn, de Universele Geest en Eenheid. Opmerkelijke karakteristieken van het onderbewuste zijn een reeks fascinerende veranderingen die optreden wanneer er communicatie tot stand wordt gebracht en het Subconscious aanwezig is. De eerste waarneembare verandering is een dramatische stijging van het niveau van energie in de kamer, die de aanwezigen vaak beschrijven als gevoelens van euforie en intense opwinding. Zonder uitzondering, is een gevoel van zowel de immense kracht en onmetelijke liefde ervaren door alle aanwezigen.

Werken met het Onderbewustzijn

Hoofddoelstelling van de techniek is om het leven van mensen te helpen verbeteren. Het onderbewustzijn weet alles wat er te weten is over een persoon en het leven dat ze nu leven, zodat een van de eerste acties tijdens de sessie is om het onderbewuste vragen te stellen over het eigen leven. Het verkrijgen van deze informatie is cruciaal voor de genezing en geeft ondersteuning en een beter begrip van de problemen. Het onderbewustzijn zal alleen kiezen om informatie die passend is bij de tijd en informatie en van nut zal zijn om met het individu te delen. De verklaring van het onderbewuste geeft weer waarom we ziekte of bokkades ervaren. Dit is zeker een uitdaging voor de overtuigingen van vele mensen binnen onze huidige medische en wetenschappelijke paradigma’s. We gaan door een tijd van grote veranderingen en veel mensen zijn op zoek naar nieuwe ideeën en concepten. Ze zoeken naar alternatieve informatie die de mainstream wetenschap ofwel heeft verdreven of genegeerd. Om het onderbewuste en dit onderdeel van de QHHT techniek te begrijpen, moet je je geloofssysteem verbreden. Dit concept is zeer uitdagend om zelfs maar te overwegen en velen zullen het als onlogisch of irrationeel wegzetten. Talloze ontwikkelingen in de kwantumfysica van de afgelopen tijd hebben aangetoond, dat de gedachten die we denken over de werkelijkheid dicteren hoe we die ervaren. In feite bestaat er een grote hoeveelheid wetenschappelijk bewijs dat het denken een direct meetbaar effect heeft op de fysieke materie. Dit is eenvoudig te begrijpen wanneer men bedenkt dat alle materie alleen maar energie is die vibreert op verschillende frequenties. Gedachte is de projectie van energie en we kunnen bewuste controle over onze gedachten en wat we denken hebben. De gesproken woorden ‘Ik hou van je`of ‘ik haat je’ zijn de fysieke projecties van denkenergie en hebben dus effect op het fysieke lichaam.

Healing

Het onderbewuste heeft de mogelijkheid om elk lichamelijk probleem te detecteren en de oorzaken te identificeren en zijn aanwezigheid te verklaren, zij het in het huidige leven of een vorig leven. Het onderbewustzijn wordt vervolgens gevraagd of er genezing kan plaatsvinden, die onmiddellijk wordt uitgevoerd zonder medicijnen, chirurgie of pijn. Heel vaak is het begrijpen waarom een ​​ziekte aanwezig is of waarom een ​​bepaalde emotie wordt ervaren, voldoende om te kunnen worden verlost van de kwaal. Er is veel mogelijk op het gebied van genezing, maar genezing kan alleen optreden als een persoon genezen wil worden en als het niet interfereert met de doelstellingen van hun leven. We zijn als zielen geïncarneerd op Aarde voor onze eigen individuele ervaringen. Het onderbewustzijn van een blinde persoon zou zijn gezichtsvermogen niet kunnen genezen als blind zijn één van de belangrijkste aspecten van zijn leven dat hij overeengekomen is om te ervaren. Evenmin zou het genezen van een fysiek probleem bij een persoon die dit probleem juist heeft gecreeerd om ervan te leren mogelijk zijn. Helaas zijn er dus geen garanties, maar de volgende resultaten zijn keer op keer bereikt in de loop van de jaren dat deze techniek wereldwijd is toegepast zoals o.a.:

• Kraakbeen reconstructie tussen gewrichten
• Genezing van kanker in verschillende stadia
• Genezing van het hart, waardoor operaties niet meer nodig zijn
• Genezing van beschadigde lever of nieren
• Open vleeswonden worden geregenereerd zonder littekens
• Migraine geneest en de onderliggende oorzaken worden verwijderd
• 20/20 visie wordt hersteld waardoor een bril of operaties overbodig zijn
• Genezing van diabetes en oorzaken worden verklaard
• Genezing van darm- of rugproblemen
• Nek- en schouderklachten verdwijnen
• Genezing van longproblemen enz.

Niets is onmogelijk! Er zijn geen beperkingen, behalve de grenzen van je eigen verbeelding.

 

Share

Leave a Reply