Bewustzijn

Open Dag met Workshop 22-11-14

Open Dag met Workshop 22 november 2014
Na overweldigend succes is er opnieuw een open dag gepland op 22 november van 10 tot 19 uur aan de Zuidwenk 80E in ‘de Ruimte’. De Ruimte is een centrum voor bewustwording en vitaliteit voor lichaam, ziel en geest.
In de Ruimte wordt samengewerkt vanuit een holistische benadering. Het doel is bewust te worden van het belang van een gezonde levensstijl: een gezonde geest in een gezond lichaam. 
Alle activiteiten zijn gericht op het bevorderen van meer bewustzijn en kennis. Dit draagt bij tot het opnieuw ontdekken van eigen kracht, meer balans en innerlijke rust voor meer geluk en levensvreugde.
In de Ruimte werken diverse mensen vanuit verschillende disciplines samen op deze gebieden. Er worden lessen, trainingen, workshops, ontmoetingen en lezingen aangeboden met oa. de volgende onderwerpen: meditatie, yoga, tarot, Reiki, stem, klank, voeding, massage en creativiteit. Behalve een vrijblijvende kennismaking met het team en verschillende activiteiten is het deze keer ook mogelijk om workshops te volgen. Tevens is er oa verkoop van superfoods, magnetische sieraden, moa, meditatie en spirituele benodigdheden etc. Workshops Op de open dag zijn de volgende workshops en lezingen te volgen voor maar €5.- . Van 11 tot 11.45 uur Meditatieles voor alle leeftijden door Marietta Brongers Van 12 tot 12.45 uur kennismaking met de Tarot en Tarotleggingen door Tarotiste Jolante Dekker Van 13 tot 13.45 uur Workshop masseren door Mattie Goedegebuur Van 14 tot 14.45 uur Lezing en proeverij `Ik eet dus ik leef` door Anouke Kluiters Van 15 tot 15.45 uur Interactieve lezing/workshop kennismaking met Reiki door Herbalife lifestylecoach Jannie van de Groep. Reiki is universele energie en toepasbaar op mens en dier. Van 16 tot 16.45 uur Hatha Yoga les door Anna van de Groep

Hopelijk tot dan!

open dag

Share
Comments Off on Open Dag met Workshop 22-11-14