Bewustzijn

Meditatie ook beoefend door wereldsterren

Oprah en andere sterren die Transcendente Meditatie beoefenen

In de tijd dat de Beatles met Transcendente Meditatie begonnen zijn vele beroemdheden het ook gaan doen, maar nu komt het opnieuw op als de nieuwste trend. Rupert Murdoch stuurde onlangs een tweet uit over zijn eerste kennismaking met deze meditatie, Oprah Winfrey wijdde er een hele show aan en David Lynch heeft er zelfs een stichting zonder winstoogmerk voor opgericht, de David Lynch Foundation, om kansarme jongeren, veteranen, daklozen, gevangenen en anderen de mogelijkheid te geven TM te beoefenen.

De techniek werd door Maharishi Mahesh Yogi geïntroduceerd in de vijftiger jaren en is sindsdien wereldwijd verspreid. De techniek wordt gebruikt als een middel voor het oplossen van stress en voor het versnellen van de persoonlijke ontwikkeling. Het wordt tweemaal daags 15 tot 20 minuten beoefend en er worden cursussen gegeven door bevoegde leraren. Zie welke andere sterren de TM techniek aanbevelen en de tijd nemen voor wat innerlijke vrede!

David Lynch: “Deze meditatie geeft de ervaring van de zoetste nectar van het leven, zuiver gelukzaligheidsbewustzijn”.

Russell Brand: “Transcendente Meditatie is ongelooflijk waardevol geweest voor zowel mijn herstel als drugsverslaafde als voor mijn persoonlijke leven, mijn huwelijk en mijn beroep.”

Paul McCartney: “Transcendente Meditatie heeft mij geholpen met beide benen op de grond te staan en kalmte te verkrijgen.”

Moby: “ Door Transcendente Meditatie ben ik mijn onrust in een ander perspectief gaan zien. Ook heeft het mij geholpen te stoppen met drinken.”

Kate Perry: “Deze meditatietechniek is het beste wat ik ooit gedaan heb en heeft meer creativiteit, positiviteit, energie en vrede in mijnleven gebracht.”

Hugh Jackman: “TM heeft mijn leven veranderd en geholpen om beter om te gaan met mijn obsessies.”

Bron:
http://nl.tm.org/blog/-/asset_publisher/0dQMSsBBWHFP/blog/oprah-en-andere-sterren-die-transcendente-meditatie-beoefenen?redirect=http%3A%2F%2Fnl.tm.org%2Fblog%3Fp_p_id%3D101_INSTANCE_0dQMSsBBWHFP%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26p_p_col_id%3Dcolumn-1%26p_p_col_count%3D1

Share
Comments Off on Meditatie ook beoefend door wereldsterren